lørdag, marts 04, 2006

Velkommen til min Uddannelse Blog.

Denne blog erstatter min tidligere på samme domæne, som af ukendte grunde blev fjernet helt af Blogger / Google sammen med alle min øvirge blogs.

Nu skal jeg se, hvad jeg kan gøre for at få samlet resurserne sammen igen.


Bedste hilsener

Søren Breiting

3 kommentarer:

Towe sagde ...

Hej Søren! Har du set at en ny uddannelsesguide er startet? Studentum.dk er allerede, efter kun et par måneders virksomhed i dag en af Danmarks ledende søgetjenester for videregående og erhvervsrettede uddannelser. Studentums vision er at samle alle videregående og erhvervsrettede uddannelser, fra universitetsuddannelser til udlandsstudier, på et og samme sted for at inspirere og forenkle hvilke alternativer man har efter gymnasiet eller tilsvarende skole. Kig gerne ind på vores hjemmeside » www.studentum.dk og få en egen opfatning om vores koncept. Har du nogle spørgsmål om uddannelse, kan du skrive til os på info@studentum.dk

Venlig hilsen,
Towe
Informationsafdelingen
Studentum.dk

Unknown sagde ...

Et godt tip om efteruddannelse.

På finduddannelse.dk kan du finde efter- og videreuddannelse til enten dig selv, dine nære eller dine medarbejderde. Finduddannelse.dk er Danmarks eneste samlingsportal for alle typer af efteruddannelse på tværs af brancher.

Vi har lige startet vores website men vil gennem den næste tid lægge hundredevis af forskellige uddannelsudbydere op - gældende for hele Danmark. Det er vores mål at dække alle områder, inklusiv læreruddannelser.

Unknown sagde ...

Et tips til alle jer som interesserer jer for uddannelse.

På finduddannelse.dk kan I finde efter- og videreuddannelse, enten til jer sig selv eller jeres medarbejdere. Finduddannelse.dk er Danmarks eneste samlingsportal for alle typer af efteruddannelse på tværs af brancher. Du kan søge på hundredvis forskellige uddannelsudbydere i hele Danmark.

Vi er lige startet men har sat som mål at dække alle kategorier, inklusiv læreruddannelse / efteruddannelse. Held og lykke